Dekeyzer-Ossaer is UNIZO KMO Laureaat West-Vlaanderen 2016-2017!

Slechts enkele weken geleden kregen we het fantastische nieuws dat we in het lijstje met genomineerden prijkten… Vandaag kondigen we met veel trots aan dat we de prestigieuze titel UNIZO KMO Laureaat West-Vlaanderen 2016-2017 in de wacht sleepten! Na een razend spannende voorronde mochten we afgelopen donderdag de felbegeerde prijs mee naar Koekelare nemen.

De concurrentie was nochtans niet min: onze collega-KMO’s Kunstateliers Slabbinck uit Brugge, Eutraco uit Roeselare, Logflow uit Loppem en Cube BVBA uit Oostkamp traden één voor één met een stevig palmares in het strijdperk. Dat wij uiteindelijk met de prijs naar huis gingen is des te waardevoller.

Onze prestatie ging dan ook niet onopgemerkt voorbij…

Het middelpunt van de belangstelling

Je moet zowat onder een steen geleefd hebben de voorbije dagen om het nieuws over de prijsuitreiking gemist te hebben. Zo verschenen we met een mooie reportage op Focus-WTV en verschenen er tal van lovende artikels in de pers (onder meer in Knack, op Westhoek.be en in Het Nieuwsblad).

Hoeft het gezegd dat onze telefoon roodgloeiend stond de afgelopen dagen? We zijn deze persaandacht allerminst gewoon, maar laten onze typische West-Vlaamse bescheidenheid uitzonderlijk toch een beetje varen: wie zou niet trots zijn op zo’n realisatie?

Erkenning van vele jaren hard werken

De bekroning tot KMO Laureaat is een schitterend visitekaartje. Maar het is veel meer dan dat: met de prijs willen UNIZO en de POM West-Vlaanderen een bijzondere erkenning uitreiken aan een KMO die zich onderscheidt op vlak van de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering, waaronder ondernemingszin, personeelsbeleid, financieel beleid, innovatie en marketing & communicatie.

Wij hebben inderdaad de laatste jaren een enorm snelle groei kunnen realiseren, ondanks niet altijd even gunstige economische omstandigheden. De eigen productontwikkeling evolueert constant en we werken continu aan innovatie binnen het bedrijf. De meest recente illustratie daarvan is onze nieuwbouw van 6000m² met ruimte voor productie en een automatisch sorteermagazijn. Onze inspanningen worden met deze prijs beloond.

Bedankt, fans!

Het is dankzij de steun van onze klanten en van onze trouwe achterban dat wij deze schitterende beloning krijgen. Uit de grond van ons hart: bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun! Maar er rest ons nog één uitdaging… Doordat we als winnaars van deze provinciale ronde uit de bus kwamen, zijn we ook meteen geselecteerd voor de eindronde op nationaal niveau. De prijs voor Nationale KMO Laureaat 2016-2017 wordt uitgereikt op 17 november, aan de vooravond van de Dag van de Ondernemer.

Mogen we jullie daarom nog een laatste maal om een gunst vragen? Stem voor 8 november op ons op de site van de KMO Laureaat en help ons naar de titel!

Alvast bedankt!
Hartelijke groet

Johan en Marie-Rose Dekeyzer-Ossaer,
de familie Dekeyzer-Ossaer
en alle medewerkers