Klinken op het nieuwe jaar!

Op een klinkend & smakelijk nieuw jaar!

Mijn echtgenote Marie-Rose en mezelf willen uit de grond van ons hart iedereen het beste toewensen tijdens deze jaarwissel! Wij hebben in 2018 kunnen genieten van veel geluksmomenten, zowel op professioneel als familiaal vlak.

Vol trots nam ons bedrijf de award ‘Factory of the Future’ in ontvangst. Het was een mooie bevestiging van onze ‘readiness for the future’ en de goede aanpak van alle medewerkers die dagelijks het beste van zichzelf geven in ons familiebedrijf. Bedankt team voor jullie onvoorwaardelijke inzet en enthousiasme op de werkvloer!

Vanzelfsprekend bedanken we graag onze vele klanten voor het vertrouwen die ze ons het afgelopen jaar hebben geschonken. Steeds stijgend wederzijds respect zorgde voor duurzame samenwerkingen die alleen maar zullen groeien en sterker worden in de toekomst. Natuurlijk moeten we van dit moment gebruik maken om onze trouwe leveranciers te vernoemen. Het produceren van onze premium producten zou onmogelijk zijn zonder hun talrijke leveringen van de meest kwaliteitsvolle grondstoffen en diensten. Een niet te onderschatten uitdaging in een concurrentiële, controverse en disruptive markt omgeving.

 

Foto Marie-Rose en Johan Dekeyzer
Foto Marie-Rose en Johan Dekeyzer

 

2018 is tevens het jaar dat wij ons vierde kleinkind welkom mochten heten in de familie. Ongetwijfeld weet elke ouder en grootouder hoeveel gelukzaligheid zo’n gebeurtenis met zich meebrengt. Lucy is de gezonde dochter van Stijn en Xavie. Als (groot)ouders zijn wij bijzonder fier op onze familie. Dankbaar voor de dagelijkse inspanningen van onze zonen Kurt, Steven, Stijn en Kevin. Hun passie voor het familiaal groeibedrijf is op z’n minst gezegd indrukwekkend.

Een speciale vermelding voor onze vier schoondochters. Wij hebben veel waardering en respect voor het pure geluk waar zij verantwoordelijk voor zijn binnen hun eigen gezin en natuurlijk ook in de ganse familie. Kleinkinderen Marie-Hélène, Estelle, Lowie en Lucy zijn ware geluksbrengers die voor altijd in ons hart zitten. Wij koesteren hen voor de liefde en vreugde die zij ons geven.

 

Op een klinkend & smakelijk nieuw jaar!

Wij kijken uit naar een succesvol 2019 en wensen jullie veel voorspoed op vlak van gezondheid, familie en werk. Bovendien hopen we op rust en vrede voor jezelf en in de omgang met anderen.

Johan Dekeyzer                   Marie-Rose Ossaer