Wedstrijd jeugdbewegingen Dekeyzer-Ossaer

Win een vleeswaardebon van 250 euro voor jouw zomerkamp

Wil jij je kampbudget opkrikken en 250 euro aan vlees winnen? Publiceer dan je leukste foto van een ‘vleeshoop’ op onze Facebookpagina en zorg dat je foto massaal geliked wordt. Want de foto met de meeste likes komt als winnaar uit de bus.

Fun en vrijheid, avontuurlijke ontdekkingstochten en fluisterend in bed de dolste plannen smeden … Daar krijg je razende honger van! De kampleiding zet zijn beste beentje voor om lekkere maar ook gezonde en veilige maaltijden op tafel te toveren. Want voedselnarigheden op kamp, dat willen we allemaal vermijden. Dekeyzer-Ossaer draagt zijn steentje bij tot voedselhygiëne en levert vlees tot op jouw kampplaats via gratis, gekoelde transporten. Bovendien kan je nu voor 250 euro aan vlees winnen voor jouw zomerkamp van 2019!

Win een waardebon van 250 euro

Wat moet je hiervoor doen? Heel eenvoudig:

  • Zoek een leuke, originele foto van een ‘vleeshoop’ die je organiseerde met je jeugdvereniging.
  • Publiceer deze als reactie op de wedstrijd-post
  • Deel onze wedstrijd zo vaak je kan want de foto die de meeste likes kan verzamelen tegen 10 juli 2019 – 00:00, komt als winnaar uit de bus.

Te winnen: een bon ter waarde van 250 euro die je kan besteden bij Dekeyzer-Ossaer om vlees aan te kopen voor jouw zomerkamp tijdens juli en augustus 2019. Wij leveren op vraag via gratis, gekoelde transporten in nagenoeg heel Vlaanderen en ook een stuk ten zuiden van de taalgrens. (*)

Voedselveiligheid voor alles maar bedenk ook eens
welke extra activiteiten je kan organiseren met dat vrijgekomen budget!

 

Het wedstrijdreglement kan je hier terugvinden.