Particulier bestellingen van DKO zijn een succes

De vraag was er en dit voorjaar zetten we via beenhouwerij.com ook effectief een makkelijk, sterk en goed aanbod op poten. Particuliere klanten vinden sindsdien vlot de weg naar onze kwaliteitsvolle bereidingen en naar ons bestelplatform. We brengen alles dan ook met eigen, gekoeld transport ter plaatse, bij u thuis of op uw werk.

Het had een feestelijke presentatie kunnen zijn, de voorstelling van beenhouwerij.com. Een virus strooide roet in het eten maar we wilden niets op de lange baan schuiven, dus we zijn gewoon vertrokken. Zonder veel toeters en bellen. De focus ligt bij DKO sowieso op kwaliteit, lekkere bereidingen en een goede aflevering daarvan. Dat was al zo voor professionele klanten en dat is nu ook zo wanneer particulieren bij ons bestellen.

En dat doen ze. Daar zijn we blij om. Steeds meer mensen vinden de weg naar ons online bestelplatform en ontzorgen op die manier zichzelf. Na de bestelling doen wij immers de rest. We leveren elke werkdag in heel Vlaanderen, waar u maar wil. Op uw werk – wanneer u als team bestelt – of gewoon thuis, aan de voordeur. Heel veel makkelijker wordt het niet.

Heel wat werknemers van onze professionele klanten en jeugdbewegingen die deze zomer op kamp vertrokken, ontdekten het gemak en het comfort van beenhouwerij.com ondertussen. Niet helemaal verwonderlijk natuurlijk: lekker, makkelijk, vlot, correct … het is eenvoudigweg fantastisch.

We leveren alle bestellingen via ons eigen gekoeld transport gratis aan de deur af. Thuis, of op het werk!