Atmosverpakking
Gehaktproducten en vleeswaren die door de traditionele slager
op een velletje papier gelegd en omwikkeld zijn, worden door
Dekeyzer-Ossaer steeds aangeleverd in atmosferisch gesealde
verpakkingen. Deze hermetisch afgesloten schotels zijn
luchtledig getrokken en hervuld met een gassamenstelling
(O 2 , CO 2 en N 2 ) waardoor de kleur, smaak en aroma’s
aanzienlijk langer blijven.
Het grote voordeel voor de klant?
Door de steeds strikter wordende kwaliteitscontrole heeft u als klant
vele voordelen:
- Zichtbaarheid van het product terwijl het beschermd blijft;
- Lange houdbaarheid;
- Losse structuur blijft behouden;
- Bescherming tegen externe contaminatie.
VERSE BEREIDINGEN
VERSE BEREIDINGEN |
39
Opgevulde paprika met gehakt
art. 7584
• Halve paprika gevuld met 150 g gehakt
• Afgewerkt met gemalen kaas
C
Opgevulde kwartel
art. 6811
• Ontbeende kwartel gevuld met ardeens gehakt
• ±200 g/stuk
• Per doosje van 4 x 2 stuks
• Bevroren op voorraad
B
Opgevuld kippenlapje
art. 6066
• Kippenlapje opgevuld met gehaktbereiding
• ±175 à 200 g/stuk
• Dagverse bereiding
• In atmosferische verpakking per 10 stuks
Opgevulde tomaat
art. 758
C
• Uitgeholde tomaat met gehaktvulling
• ±175 g/stuk
• Dagverse bereiding
• In atmosferisch verpakking per 15 stuks
Opgevulde courgette
art. 7586
C
• Halve courgette opgevuld met gehakt
• ±175 g/stuk
• Dagverse bereiding
• In atmosferische verpakking
B
❄
Diverse