Zomerfolder 2013 - page 32

Verse bereidingen
32 |
• Ontdek ons uitgebreid gamma
ZOMER
ZOMER
ZOMER
ZOMER
ZOMER
ZOMER
ZOMER
ZOMER
ZOMER
ZOMER
ZOMER
Filetkotelet
gemarineerd
B
• Filetkotelet in marinade
• Keuze uit 125 - 175 - 225 g
• Vers vacuüm verpakt
Kippenbil
gemarineerd
B
• Kippenbil in kruidige marinade
• Standaard ±300 g/stuk
• Atmosferisch verpakt
Spieringkotelet
gemarineerd
• Spieringkotelet in marinade
• Keuze uit 125 - 175 - 225 g
• Vers vacuüm verpakt
B
art. 2010
art. 2050
B
Carrérib
gemarineerd
art. 2220
• Carrérib in marinade gekruid
• Keuze uit 1/3 - 1/2 - 1/1 carrérib
• Atmosferisch verpakt
B
B
Kippenpilon
gemarineerd
Vleugelboutje
gemarineerd
art. 6880
art. 6013
• Kippenpilon in kruidige marinade
• Standaard ±120 g/stuk
• Kwaliteitklasse A
• Vers vacuüm verpakt per 10 stuks
• Gekruide, opgestoken vleugelboutje
• Vacuüm verpakt per 10 stuks
• Per doos van 5 x 10 stuks
B
• Kippenlapje in Oosterse marinade
• Keuze uit 125 - 150 - 200 g/stuk
• Vers vacuüm verpakt
Kippenfiletlapje
gemarineerd
art. 6062
B
Buikspeklapje
gemarineerd
art. 2200
• Gesneden buikspek in mosterdmarinade
• Geportioneerd op bestelling
• Standaard ±1 cm dik gesneden
• Vers vacuüm verpakt
• Kalkoenlapje in Oosterse marinade
• Geportioneerd volgens bestelling
• Vers vacuüm verpakt
Kalkoenlapje
gemarineerd
art. 6110
B
Varkenslapje
gemarineerd
art. 2170
B
• Varkenslapje in marinade
• Geportioneerd op bestelling
• Vers vacuüm verpakt
Spieringlapje
gemarineerd
B
art. 20301
• Spieringlapje in marinade
• Geportioneerd op bestelling
• Vers vacuüm verpakt
art. 6030
Gemarineerd
Varken
Gemarineerd
Gevogelte
1...,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31 33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,...96
Powered by FlippingBook