CONVENIENCE
CONVENIENCE |
57
Bereid varkensgyros
Varkenshaasje in archiducsaus
Bereide rundstong in Madeirasaus
Spaghetti kant en klaar
C
C
C
C
• 100% puur rundsblokjes in
• Ambachtelijke donkere saus met lange bewaartijd
• Verpakt in schotels van 2,6 kg
• Gegaarde varkensgyros
• Met ajuin en paprika
• Kant- en klare varkensgyros
• Lange bewaartijd
• Vacuüm verpakt per 2,5 kg
• Kant en klaar gesneden
• Enkel op te warmen
• Schotels van 3 kg
• 2,2 kg per schotel
• Gekookte spaghetti met saus
• 600 g per portie
art. 7368
art. 73905
art. 7391
art. 786031
• Natuurlijke verhouding kippenvlees
• Ambachtelijke saus met balletjes
• Verpakt in schotels van 2,6 kg met lange bewaartijd
Bereid stoofvlees
Bereide vol au vent
B
B
art. 737
art. 738
• Ambachtelijke bereiding met stukjes vlees van kip
• Lange bewaartijd
• Vacuüm verpakt per 2,5 kg
Waterzooi van kip
C
art. 73802
art. 73801
Vis vol au vent
C
• Kant- en klare visbereiding in witte wijnsaus
• Stukjes kabeljauw, zalm, koolvis, ...
• Vacuüm verpakt per 2,5 kg met lange bewaartijd
art. 776
Gehaktbal in tomatensaus
C
• Ambachtelijke gehaktballetjes
• ±25 g/balletje
• Verpakt per 2,2 kg in schotel
art. 73741 -
Bereid stoofvlees in porties
- 8 x 400 g
D
art. 73841 -
Bereide vol au vent in porties
- 8 x 400 g
D
art. 73911 -
Bereide rundstong in Madeirasaus in porties
- 8 x 500 g
D
art. 738021 -
Waterzooi van kip in porties
- 8 x 400 g
D
art. 77641 -
Gehaktbal in tomatensaus in porties
- 8 x 400 g
D
NIEUW
NIEUW
NIEUW
NIEUW
NIEUW
NIEUW