• Ontdek ons uitgebreid gamma
8 |
Rundsvlees
ZOMER
Steaks
art. 132
art. 102
art. 101
B
B
B
B
B
B
B
Western rib eye
gesneden
art. 1170
• Vacuüm verpakt per stuk
• Verpakt per doosje van 10 x 1 stuk
• 300 g/stuk standaard snit
Menusteak
art. 105
• Vermalste biefstuk
• Vacuüm verpakt per stuk
• Verpakt per doosje van 20 x 1 stuk
• 150 - 175 - 200 - 250 g/stuk
Soepvlees zonder been
B
• Vlees van de rundslap
• Opgerold in netje
• Vacuüm verpakt per 1 à 2 kg
Soepvlees met been
• Per schijf van ±1 kg
• Vacuüm verpakt per stuk
C
Steak budget
• Extra voordelige biefstuk
• Vacuüm verpakt per 20 stuks
• Ideaal voor low-budgetmaaltijden
• 100 - 150 - 200 g/stuk
B
art. 1051
Western rib eye
art. 117
B
• Mals en sappig
• ±3 kg/stuk
• Vers vacuüm
Rundstoofvlees
• Uitsluitend van de nek gesneden
• Vacuüm verpakt per 1 kg of 2,5 kg
• Superieure rumsteak
• Vacuüm verpakt per stuk
• Verpakt per doosje van 20 x 1 stuk
• 220 - 250 g/stuk
Steak Chateau Briand
art. 1031
• Extra malse rumsteak
• Vacuüm verpakt per stuk
• Verpakt per doosje van 20 x 1 stuk
• 220 - 250 - 280 g/stuk
Steak Royal
art. 103
Western biefstuk
• 1e keus licht vermalste rumsteak
• Vacuüm verpakt per stuk
• Verpakt per doosje van 20 x 1 stuk
• 220 - 250 - 280 g/stuk
art. 108
• Tussenribstuk gesneden
• Vacuüm verpakt per stuk
• Verpakt per doosje van 10 x 1 stuk
• 300 g/stuk standaard snit
art. 1160
Entrecôte
gesneden
art. 1321 ...rundstoofvlees extra mager vanaf 5 kg