Zomerfolder 2013 - page 9

VLEES |
9
VLEES
ZOMER
Western Côte à l’os
art. 1220
• Mals en smaakvol
• ±500 g/stuk bevroren
• Per karton van 10 x 1 stuk
Contrefilet dunne lende
art. 118
• Volledig opgekuist en ontvet
• Snijklaar om zelf te portioneren
• Vacuüm verpakt per stuk ±7 kg
B
B
B
B
B
Côte à l’os
art. 122
• Superieure kwaliteit
• Vacuüm verpakt per stuk
• 500 - 1000 - 1200 g/stuk
Rosbief platte bil
• Mooie gelijke, malse stukken van de achterbil
• ±2,5 kg/stuk
• Vers vacuüm
art. 114
• Gelijkmatige stukken
• ±5 kg/stuk
• Vers vacuüm
Rosbief filet d’Anvers
art. 115
B
Carpaccio
• 2 x 6 porties van 80 g/pak
• 8 pakken van 12 x 80 g/karton
• 7,68 kg/karton
art. 1150
• Opgekuist en gesneden zonder ketting
• Mooie exacte porties Vacuüm verpakt per stuk
• 220 g verpakt per doosje van 20 x 1
• 250 g in doosje van 10 x 1
Rundsfiletpure
versneden
art. 1210
B
• Van dikbil runderen
• ±4 à 5 kg/stuk
• Vers vacuüm verpakt per stuk
Rundsfiletpure
(geheel)
art. 121
B
B
Rundstong
art. 128
• Wit, Swiss cut
• Volledig opgekuist
• Per karton van ±12 kg
• Bevroren
*Belgisch Wit-Blauw ras
* Gesneden uit vrouwelijke runderen
1,2,3,4,5,6,7,8 10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,...96
Powered by FlippingBook