Zomerfolder 2013 - page 17

VLEES
VLEES |
17
Lamskruiden
art. 9692
B
• Typisch voor alle soorten lamsvlees
• Verpakt per 500 g
Lamsrugfilet
• Volledig zonder vlies
• ±175 g/stuk verpakt per 4 stuks
• Per karton van ±12 kg
art. 448
Lamstournedos
Lamsbout Nieuw-Zeeland
art. 409
art. 450
• Eigen bereiding
• Gelijke medaillons van ±50 g
• Bevroren per karton
• Verpakt per 3 x 20 stuks
• Volledig zonder been
• ±1,5 kg/stuk
• Per karton van ±10 kg
• Bevroren
Lamsboutsneden
art. 435
• Gelijke sneden van ±150 g
• Vacuüm verpakt per 2 sneden
• Per karton van ±12 kg
• Bevroren
Lamssteak
art. 408
• Volledig zonder vlies
• Malse nootjes van ±175 g/stuk
• Verpakt per pakje van 4 stuks
• ±12 kg per karton = 16 pakejs van 4 stuks
• Bevroren
Lamsschouder zonder been
art. 438
• ±900 g/stuk
• Vacuüm/stuk
• Per karton van ±10 kg
• Bevroren
art. 436
Lamsschenkel
• Achterschenkel van lam
• ±400 g/stuk
• Verpakt per 2 stuks
• Per karton van ±10 kg
• Bevroren
Lamsragout met been
art. 418
• Blokjes van 32 x 32
• 4 x 1 kg bevroren per karton
• Extra magere navarin
• Gesneden in blokjes van 32 x 32
• Vacuüm verpakt per 2,5 kg
art. 419
Lamsragout vers
B
Lamstong
art. 441
• Kleine witte lamstongen
• 4 stuks/potje
• ±15 kg/karton
B
B
B
B
B
B
B
B
B
art. 442 - Lamstong, los per pot
art. 407 - Los per pak
Aanvullend assortiment: zie website
art. 431
Lamsbout met been
art. 437
Lamsschouder met been
art. 416
Lam geheel
art. 405
Lamscarré vers
D
1...,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16 18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,...96
Powered by FlippingBook