Een performant geïntegreerd machinepark van wereldklasse

Productie van wereldklasse
Maakbedrijven die begin de 21e eeuw competitief willen blijven op de wereldmarkt worden uitgedaagd om volop in te zetten op een modern en hoogtechnologisch productieapparaat met performante, geïntegreerde machines. Fabrieken van de Toekomst 4.0 investeren fors in deze zogenaamde ‘World Class Manufacturing Technologies’

‘World Class Manufacturing Technologies’ by Dekeyzer-Ossaer

  • Dankzij geïntegreerde softwaresystemen gekoppeld aan ons modern en performant machinepark beschikken we over flexibele productielijnen die zowel kleine als grote bestellingen aankunnen.
  • Voorbeelden hiervan zijn onze gepatenteerde kruimelgehaktlijn en 3D-portioneertechnologie.
  • Onze CO2 IQF-diepvriestunnel is een Belgische primeur voor industriële toepassingen. We kozen hier voor een duurder maar milieuvriendelijker koelmiddel.

3D-portioneertechnologie
Dekeyzer-Ossaer is gespecialiseerd in de versnijding, bereiding, slicing, verpakking en distributie van kwaliteitsvlees. Met het oog op een optimale versnijding van precieze porties uit de meest grillige stukken vers vlees maken wij gebruik van 3D-technologie. Onze 3D-versnijdingsmachines presteren daarbij tien keer beter dan manuele versnijding. Naast de reductie van menselijke fouten en een beperking van de fysieke risico’s laat deze technologie dus ook toe om de productie te optimaliseren en een oplossing te bieden voor het knelpuntberoep slager.

Flexibele proceslijnen
Ons productieapparaat is gebaseerd op flexibele proceslijnen. We kunnen met andere woorden onze machines op verschillende virtueel aaneengeschakelde lijnen inzetten om de noodzakelijke handelingen uit te voeren.

In combinatie met een automatisch aangestuurde workflow laten dergelijke flexibele proceslijnen ons toe zowel ultrakleine als megagrote bestellingen te verwerken op maat van de klant.

Gepatenteerde kruimelgehaktlijn
Voor de productie van kruimelgehakt ontwierpen we onze eigen, hoogtechnologische gepatenteerde kruimelgehaktlijn. Hierbij integreerden we het maal-, vries- en verpakkingsproces in één enkele unieke productielijn.

Milieuvriendelijke keuzes
In het productieproces schenken wij ook aandacht aan de natuur. Dekeyzer-Ossaer slaagde er als eerste Belgische onderneming in om CO2 aan te wenden als volwaardig alternatief koelmiddel in zijn nieuwe snelvriesinstallatie. Een mooie primeur!

Networked Factory

Door het opzetten van onderlinge samenwerkingsverbanden tussen privéondernemingen, socialprofitactoren, onderwijsinstellingen en de overheid ontstaan unieke deelconcepten met meerwaarde voor alle partijen en wordt deeleconomie geactiveerd.

Eco production

Ecologische en energiebesparende investeringen zijn noodzakelijk om een antwoord te kunnen bieden op het duurzaamheidsvraagstuk. Door een doelgericht beleid te voeren op drie domeinen (Planet, People, Profit) kunnen bedrijven een integraal duurzaam beleid voeren.

Smart production system

Dankzij efficiënte en slimme productiesystemen kunnen ‘Fabrieken van de Toekomst 4.0’ beantwoorden aan de veranderende vraag van de markt en gepersonaliseerde producties afleveren op maat van elke klant.

Human Centered Production

Ondernemingen die hun werknemers weten te betrekken bij hun toekomstgerichte bedrijfsontwikkeling kunnen rekenen op meer gemotiveerde medewerkers die mikken op een duurzame relatie met hun werkgever.

Digital Factory

Om hun productieprocessen te finetunen en in te spelen op hoge klantverwachtingen en efficiëntiedoelstellingen zetten moderne maakbedrijven in op digitalisering van hun operationele processen.

End-to-end Engineering

Maakbedrijven die producten ontwikkelen voor een volledige waardeketen streven naar innovatie. Die constante verbeteringsdoelstelling slaat niet alleen op de afgewerkte producten die ze op de markt brengen maar ook op de manier waarop ze geproduceerd worden.

Ontdek ons assortiment

Laat je inspireren door ons uitgebreid aanbod.

BESTEL ONLINE