Grootkeuken – Catering

Ga snel en efficiënt te werk

Bent u verantwoordelijk voor de maaltijdbereidingen in een ziekenhuis, zorgcentrum, school of bedrijf? Dan is Dekeyzer-Ossaer de partner die u zoekt.

We versnijden niet alleen vlees, maar maken ook allerlei vleesbereidingen klaar. Marineren, kruiden, larderen, paneren, braiseren … Het is bij ons allemaal mogelijk! We werken bovendien steeds met dagverse producten om de kwaliteit hoog te houden. Daarnaast bieden wij convenience producten aan die ‘vlugklaar’ zijn. Dat maakt het mogelijk om snel en efficiënt te werken. Daardoor kan de kok zich focussen op de creativiteit binnen zijn gerechten. Een schilder maakt ook zijn eigen verf niet, maar gebruikt de componenten om een mooi geheel te vormen.

  • .U kunt elke dag bestellen uit een zeer ruim assortiment
  • .U krijgt dagverse producten van topkwaliteit
  • .Ons distributienetwerk spreidt zich uit over heel Vlaanderen

Maaltijdbereidingen zorgcentrum Dekeyzer-Ossaer

 

Een project op maat? U wenst een specifiek product?

Wij co-creëren dagelijks met verschillende partners en werken projecten uit op maat van uw ziekenhuis, zorgcentrum, school … Bel ons vrijblijvend en we informeren u direct!

Bel ons vrijblijvend op 051/ 59 10 59

“Het ruime aanbod van Dekeyzer-Ossaer maakt dat wij onze bewoners dagelijks kunnen laten genieten van een heerlijke maaltijd.”Katrien, Kokkin in zorgcentrum

PEOPLE-Neutrale-foto-009