Wij zorgen voor uw succes omdat uw klant lekker eet

Onze troeven zijn ingrediënten voor een verrukkelijke samenwerking, die ook uw klanten ten goede komt.
Niet enkel u, maar ook zij zijn immers koning bij Dekeyzer-Ossaer.

 • DKO-Jan14_070-_1

  Ervaring die telt

  Onze klanten zijn tevreden over onze producten en service maar dat is niet vanzelfsprekend! Een goed eindproduct is de som van gekeurde grondstoffen, een gezond en veilig verwerkingsproces, een grondig opgeleid team, eigen opgebouwde knowhow en correcte afspraken.

 • meat2

  Kwaliteitsproducten

  Voor onze versnijdingen en bereidingen gebruiken we enkel het beste vlees. Kwaliteitsproducten afleveren is dan ook een must voor onze werknemers. Die nauwe betrokkenheid zorgt voor een zelfwerkend systeem, terwijl ons kwaliteitsteam constant een oogje in het zeil houdt.

 • new_building

  Dagelijkse levering

  Ons team staat klaar om u zo goed mogelijk te bedienen. We zorgen er ook voor dat onze chauffeurs uw bestelling zo vers mogelijk levert op het afgesproken moment. En dat kan dagelijks! Ons fijnmazig distributienetwerk spreidt zich uit over heel Vlaanderen.

 • woman02

  Sterke prijszetting

  Door efficiënte werkmethodes en de integratie van geautomatiseerde verwerkingsmachines, kunnen we besparen op de kosten zonder kwaliteit in te leveren. Naast prijsoffertes voor langere periodes kunt u ook genieten van voordelige marktomstandigheden in de vorm van speciale aanbiedingen.