Groepsfoto-Dekeyser

“Het is onze missie om onze klanten kwaliteitsvolle vleesproducten aan te bieden, zodat hun consument van een lekkere maaltijd kan genieten!”

In 1980 richtten wij een bescheiden slagerij op. We werkten er met een tweetal leerjongens, maar de verkoop en leveringen aan de lokale horeca ontwikkelden zich gestaag.
Meer dan veertig jaar later is Dekeyzer-Ossaer uitgegroeid tot een vleesverwerkend familiebedrijf dat in heel Vlaanderen levert.

Vlees verwerken zit diepgeworteld in onze onderneming. We groeien continu in de portionering en distributie van vlees, gevogelte, gehakt- en vleesbereidingen en aanvullende verse producten.
Bovendien heeft de markt al lang geen geheimen meer voor ons.

Onze levenslange ervaring geven we stilaan door aan onze vier zonen. Samen streven we naar voortdurende verbetering. Op naar een smakelijke toekomst!

Johan Dekeyzer, Marie-Rose Ossaer,
Kurt, Steven, Stijn en Kevin Dekeyzer

Onze troeven
ERVARING DIE TELT
Een goed eindproduct is de som van gekeurde grondstoffen, een gezond en veilig verwerkingsproces, een grondig opgeleid team en eigen opgebouwde know-how.
KWALITEIT
Voor onze versnijdingen en bereidingen gebruiken we enkel het beste vlees. Kwaliteitsproducten leveren is dan ook een must voor onze werknemers.
DAGELIJKSE LEVERINGEN
We zorgen er voor dat uw bestelling zo vers mogelijk geleverd wordt. Ons fijnmazig distributienetwerk spreidt zich uit over heel Vlaanderen.
STERKE PRIJSZETTING
Door efficiënte werkmethodes en integraties van geautomatiseerde verwerkingsmachines, hanteren wij een sterke prijszetting.

Onze werkwijze

Wil je meer weten over ons?

Bekijk onze video

Op 6 februari 2018 ontvingen we de ‘Factory of the Future Award 2018’! Met dit prestigieuze label krijgen we erkenning voor onze dynamische productieomgeving en de technologische innovaties van de voorbije jaren. In onderstaande video vertellen we welke succesfactoren aan de basis liggen van onze Factory of the Future Award