Ontdek ons groot assortiment aan verse vlees producten

Voor een gevarieerd menu

Wij bieden onze klanten een assortiment van verse voeding aan. Voor alle stukken vlees van rund, kalf, varken, lam, konijn, wild en gevogelte kunt u bij ons terecht. Bovendien versnijden wij exacte porties, volgens de regels van de kunst. Om ons aanbod te vervolledigen, produceren wij ook kwaliteitsvolle vlees- en gehaktbereidingen en (gesneden) vleeswaren. Wist u trouwens dat ons gehakt het beste van België is, en dat aan de fairste prijs?

Dagvers vlees geproduceerd

Onze productiesystemen zijn heel performant en uiterst Žflexibel om met de voortdurende instroom van bestellingen om te gaan. Automatisatie en informatisering staan daarbij centraal. Samen zorgen die factoren ervoor dat wij steeds dagverse producten kunnen aanbieden. Contacteer ons bij vragen.

Assortiment Dekeyzer-Ossaer

Culinaire convenience

Ook convenience producten behoren tot ons aanbod. In onze gaarafdeling brengen we rauwe vleesproducten naar een hoger niveau. Voor uw gemak garen we ze tot ‘vlugklare’ maaltijdcomponenten en focussen daarbij sterk op het ambachtelijke karakter ervan. Dat resulteert niet alleen in een lekker stuk vlees, u bespaart ook tijd en geld.

  • .We brengen uw vers vlees naar een hoger niveau
  • .U bespaart tijd doordat het vlees ‘vlugklaar’ is
  • .U bespaart geld omdat uw personeel minder tijd nodig heeft om maaltijden te bereiden