Vleesverwerker Dekeyzer-Ossaer focust op de zes G’s

Persbericht 20/02/24

Zo’n 40 ton geportioneerde vleesproducten per dag zet de Vlaamse vleesverwerker Dekeyzer-Ossaer af naar onder meer ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en horeca in België. ‘Om te mogen blijven leveren, moet je kwaliteit leveren en service in het kwadraat’, stelt CEO Johan Dekeyzer. ‘Doen wat de klant wil met de zes G’s als basis en altijd op tijd.’

 

(meer…)

Pleidooi voor economische duurzaamheid en ketendenken

Vleesverwerkend bedrijf Dekeyzer-Ossaer groeide op één generatie uit van een traditionele slagerij tot een middelgrote, toekomstgerichte onderneming met een omzet van 50 miljoen euro. In een eerder klassieke sector hanteert het familiebedrijf een innovatieve aanpak. Die vertaalt zich ook op het vlak van finance. Om de blootstelling aan prijsvolatiliteit bij de verschillende ketenactoren te beperken, creëerde Dekeyzer-Ossaer een model van economische duurzaamheid. “In de bedrijfswereld denken de verschillende partijen vaak louter vanuit hun eigen perspectief. Door samen na te denken en verbintenissen aan te gaan, kan je uitdagingen gezamenlijk aanpakken”, stelt oprichter en zaakvoerder Johan Dekeyzer.

 

(meer…)