WE MAKE YOUR DAY

Lekker eten maakt mensen gelukkig. Daar zijn we bij Dekeyzer-Ossaer absoluut van overtuigd. Door dagelijks een breed assortiment aan kwaliteitsvolle vleesproducten aan te bieden, toveren we een glimlach op het gezicht van elk van onze partners, én van elk van hun klanten. En daar doen we het voor, elke dag opnieuw.

 

 

WE

De familie Dekeyzer-Ossaer

Bij Dekeyzer-Ossaer maak je deel uit van een hechte familie. Ons bedrijf, geworteld in familiewaarden, omarmt een cultuur waarbij het management, de directie en alle verantwoordelijken gemakkelijk benaderbaar zijn. Elk teamlid omarmt bovendien dezelfde filosofie: samen met passie werken aan een topproduct voor onze klanten en hun klanten.

 

MAKE

Met passie geproduceerd

Onze passie ligt in het produceren van een gevarieerd assortiment verse vleesproducten. Daarbij liggen een consistente smaak en een constant kwaliteitsniveau aan de basis. Onze productieomgeving is uniek, ze omvat zowel maatwerk als industriële efficiëntie. Automatisering en informatisering spelen een cruciale rol, daardoor zijn we in staat om op industriële schaal een breed scala aan dagverse producten aan te bieden, volledig afgestemd op de individuele wensen van onze klanten. Onze productiesystemen zijn doordrenkt met performantie en flexibiliteit, waardoor we de voortdurende stroom van bestellingen met gemak aankunnen.

 

YOUR

Voor iedereen

Voor elk van onze klanten willen we het zo makkelijk mogelijk maken. Voor de aankoper zijn we een toegankelijke en betrouwbare leverancier waar je elke dag op kan rekenen. Voor het keukenpersoneel en chefs leveren we hoogwaardige kwaliteitsproducten dat hun werk vergemakkelijkt. Voor de directie zorgen wij ervoor dat maaltijden financieel aantrekkelijk blijven, die met smaak gegeten worden, wat bijdraagt aan het imago van hun organisatie. Voor voedingsspecialisten en diëtisten bieden we gezonde, aangepaste opties voor diverse dieetbehoeften. En voor de consument, ofwel de gast van een publieke instelling of restaurant en de bewoner van de zorginstelling betekent dit een lekkere, gevarieerde en voedzame maaltijd!

 

DAY

Dagelijkse productie en levering

Een divers en immer groeiend productaanbod is één ding, die producten ook dagelijks vers kunnen aanbieden is een ander gegeven. Daarom produceren we elke dag, en volgens de porties die jij nodig hebt. Vers, voorgegaard of kant-en-klaar, eender welke portie of bereiding je wenst, we produceren ze zoals je voor ogen hebt. Dekeyzer-Ossaer biedt je een variant voor elke dag, zodat er dagelijks iets anders op het menu kan staan. Kortom, we zorgen er elke dag voor dat elke partij krijgt wat ze nodig heeft.

 

We make your day

Een team dat met passie aan een gevarieerd assortiment verse vleesproducten werkt, met een consistente smaak en hoogwaardige kwaliteit aan een vast budget. In een industriële productieomgeving die geënt is op maatwerk, zodat we voor elke klant elke dag kunnen produceren en leveren wat hij nodig heeft. Dat is hoe wij jouw dag maken, elke dag opnieuw.

 

Zelf ervaren hoe het eraan toe gaat in ons familiaal bedrijf?

Plan jouw bedrijfsbezoek, we geven je graag een rondleiding.