Voor de thuisblijvers: maak eens een culinaire reis rond de wereld!

De zomervakantie vliegt voorbij. Nog enkele weken resten om te genieten van een welverdiende break om er dan weer helemaal tegen aan te kunnen. Tegenwoordig zoekt niet iedereen ontspanning in verre uithoeken. Integendeel, steeds meer mensen ondervinden de voordelen van een vakantie waarbij je gewoon gezellig thuisblijft. Er is zelfs een naam voor het fenomeen: destaycation. Geen gedoe met valiezen inpakken, aanschuiven op autowegen of in vertrekhallen en – het dient gezegd – een mooie besparing op het gezinsbudget, want al dat reizen kost al eens wat.

Of je nu thuisblijft of niet tijdens de vakantie, de wereld is een dorp geworden. En dus kan je de wereld ook letterlijk bij je in huis halen. In de keuken, bijvoorbeeld. Bij Dekeyzer-Ossaer hebben we mogelijkheden te over voor een culinaire reis om de wereld.

Waan je langs de Route 66 in de Verenigde Staten met een sappige hamburger met frietjes. Of zoek het in het Verre Oosten met een heerlijk Bombay grill gebraad. Een shoarma-pitta lust iedereen, en roept wellicht herinneringen aan je vakantie in Turkije op. Mag het echt exotisch? Probeer dan eens een stukje krokodil of kangoeroe, en je waant je meteen op een ander continent! Het is bovendien mager en gezond vlees.

Blijf je liever in Europa? Kies voor een mooi stukje Iers Angus beef op je bord. Of doe la dolce Italia aan met een verfijnde rundscarpaccio. Spaanse culinaire geneugten haal je in huis met een stukje Iberico-vlees. Valt het weer wat tegen? Dan smaakt een stevige schnitzel vast, met dank aan de Noorderburen! Of een hartige Hongaarse goulash.

Je kan het zo gek niet bedenken, of we hebben het in ons gamma. Bestellen kan trouwens 7/7 en 24/24 via ons online platform. Zo zie je: rond de wereld zonder ook maar het huis te verlaten. Leve de staycation!

DEKEYZER-OSSAER NV
Barnestraat 1
8680 KOEKELARE

051/59.10.59
www.dekeyzer-ossaer.be/contact
info@dekeyzer-ossaer.be