Eenvoudig bestellen via de gebruiksvriendelijke webshop

Steeds meer klanten vinden de weg naar de webshop van Dekeyzer-Ossaer. Zo ook Veresto die enkel nog online bestellingen plaatst. Zij zijn ruim 10 jaar gespecialiseerd in de bereiding en levering van maaltijden op maat van de klant. Bedrijfsleider Simons Gunter en aankoper Jonas Sluyts lichten het bestelgemak van de webshop bij Dekeyzer-Ossaer toe.

Op maat van de klant

Veresto is een gespecialiseerde cateraar die zich voornamelijk toespitst op 3 segmenten in de markt. Bedrijfsleider Simons Gunter verduidelijkt: “Met onze ‘Thuis Taxi maaltijden’ leveren we artisanaal bereide maaltijden aan huis, zowel aan bedrijven als particulieren. Daarnaast zijn we actief in de zorgsector waar we via ‘institutionele catering’ lekkere maaltijden bereiden en leveren. Tenslotte ondersteunen we met afgewerkte receptuurgerechten andere cateraars en keukens.

Veresto
Veresto

De klant staat centraal en krijgt maaltijden op maat aangeboden. Dit maakt Veresto uniek tegenover andere grote spelers op de markt, vertelt Gunter: “Elke beginsituatie is anders. We vertrekken vanuit de visie van de klant en toetsen af wat we ter plaatse vers kunnen bereiden en wat we kunnen outsourcen. Na een make-or-buy analyse focussen we in ons eigen productiehuis op dingen die we niet of niet goed genoeg vinden op de markt.”

De gespecialiseerde grootkeuken, gevestigd in Olen, wordt aangestuurd door een middle office waar kwaliteitsverantwoordelijken, diëtisten en aankopers gecentraliseerd worden om tegemoet te komen aan de vraag van de klant.

Betrouwbare leverancier

De centrale aankooporganisatie van ‘Groep Van Eyck’ – waartoe Veresto behoort – bracht hen in contact met Dekeyzer-Ossaer. Ze vonden in hen een betrouwbare partner voor de levering van voorgegaard vlees en waren meteen gewonnen voor hun stiptheid, het nakomen van afspraken en de strenge hygiënenormen. “En daarenboven blinken ze uit in een goede prijs-kwaliteitsverhouding”, voegt Gunter er aan toe.

Bestelgemak

Dagelijks of wekelijks worden er bij Veresto producten aangekocht via de webshop van Dekeyzer-Ossaer. Aankoper Jonas Sluyts werkt intern met een aankooplijst van favoriete producten die frequent voorkomen: “Zo een lijst zorgt er voor dat we snel en gemakkelijk een bestelling kunnen doorgeven.”

Webshop Dekeyzer-Ossaer
Webshop Dekeyzer-Ossaer

Jonas ziet nog enkele voordelen van de webshop: “Je krijgt een directe korting op de e-bestelling en dat is altijd mooi meegenomen. Daarnaast kun je de bestelling gemakkelijk controleren doordat je ze achteraf ook digitaal kunt oproepen. De bevestigingsmail die je na afloop ontvangt, is tevens een handig controlemiddel. Zo kan onze magazijnier alle gegevens nog eens aftoetsen bij de levering.”

Veresto bestelt meestal de producten twee dagen op voorhand via de webshop. Toch onderstreept Jonas dat een bestelling indien nodig nog telefonisch of via e-mail kan worden bijgestuurd.

Webshop Dekeyzer-Ossaer
Webshop Dekeyzer-Ossaer

Inspirerend

Vandaag krijgen klanten van Dekeyzer-Ossaer reeds digitaal promotieacties en folders doorgestuurd. Ze bieden inspiratie aan de klanten bij de samenstelling van hun menu’s. Veresto is alvast overtuigd van het gebruiksgemak van de webshop. Deze handige tool laat klanten toe om snel en gebruiksvriendelijk bestellingen te plaatsen.