Particulier bestellen,
een nieuwe stap voor Dekeyzer-Ossaer

DKO levert dagelijks aan uiteenlopende zorginstellingen. We brengen onze kwaliteitsvolle producten met eigen gekoeld transport ter plaatse, waar ze dan door medewerkers klaargemaakt worden voor bewoners, patiënten en cliënten. Maar … wat als die medewerkers thuis zelf een lekkere bereiding kunnen gebruiken?

‘Dan zorgen we daarvoor’, was de eerste reactie binnen Dekeyzer-Ossaer. Het had wat voeten in de aarde, vooral praktisch, en we zijn in actie geschoten. Het plan was om in de loop van dit jaar onze nieuwe particuliere bestelplatform op de DKO-website voor te stellen. En toen kwam COVID-19.

De coronacrisis bracht alles in een stroomversnelling en kort schakelen was de boodschap. Bovendien kunnen we vandaag wellicht het meest betekenen voor alle helden van de zorg die zich ondertussen al weken uit de naad werken. Het is ons doel de vele zorgmedewerkers zoveel mogelijk te ontlasten door hen zo goed als we kunnen thuis of op hun werkadres vlees en bereidingen te bezorgen. Dat is alvast één zorg minder. En, laat daar geen twijfel over bestaan, heel erg lekker!

Veel werknemers van onze professionele klanten, jeugdbewegingen en andere verenigingen waren al langer vragende partij. Via dit bestelplatform gaan wij in op die vraag. Vanzelfsprekend kan iedereen zijn of haar favoriete voedingsproducten bestellen, ook mensen die niet werkzaam zijn bij één van onze klanten. We leveren alle bestellingen via ons eigen gekoeld transport gratis aan de deur af. Thuis, of op het werk!

Meer informatie en bestellen: www.beenhouwerij.com