Vlot naar school dankzij DKO

Hoe dat schooljaar 2020-2021 precies ingevuld zal worden, moet de tijd uitwijzen. Zeker is wel dat de portieverpakkingen gesneden charcuterie die we via Beenhouwerij.com verdelen een meerwaarde zijn. Perfectie op een boterham en heerlijk makkelijk naar school.

Ochtend. September. De rush naar school en naar het werk. Brooddozen moeten gevuld worden, boeken gezocht en in de koelkast ligt alleen wel een charcuterieverpakking, maar te weinig beleg om alle hongerige magen deze middag te vullen. Herkenbaar?

Dan is het tijd om kennis te maken met onze nieuwe portieverpakkingen dagvers broodbeleg.

De nieuwe verpakking levert dan ook heel wat voordelen op: perfect aanpasbaar aan de wensen van grote of kleine eters, minder verspilling en makkelijk in gebruik. Bovendien worden alle porties verpakt in een nieuwe folie die extra makkelijk opent, vanzelfsprekend 100 % HACCP-voedselveilig is én bovendien heel hygiënisch. De nieuwe portieverpakking bestaat uit 100 % recycleerbaar mono-plastic en mag dus gewoon in de blauwe PMD-zak.

Heel wat van onze gesneden charcuterie bieden we aan in porties van 35 gram. Geen lukraak gekozen hoeveelheid, want uitgebreid onderzoek en een doorgedreven testfase leren dat dit de ideale portie is voor het beleggen van één boterham.

Of het nu boerenpaté, hespenworst, salami, kippenwit of kaas is, je opent telkens één verpakking, voor één boterham. De rest blijft netjes dicht. Op die manier gaan charcuterie en broodbeleg veel langer mee en loop je nooit meer het risico ’s morgens plots vast te stellen dat er niks in de koelkast ligt.

We leveren alle bestellingen via ons eigen gekoeld transport gratis af aan de deur. Thuis, of op het werk! Maak kennis met Beenhouwerij.com en laat u verrassen.