Laat DKO de logistieke partner van jullie zomerkamp worden!

Deze zomer op kamp met de jeugdbeweging? Het mag en ook al zijn daaraan maatregelen en richtlijnen verbonden om het veilig en gezond te houden, we hopen bij Dekeyzer-Ossaer dat jullie er fenomenaal van genieten!

Omdat jullie als jeugdbeweging wellicht genoeg zaken hebben om mee bezig te zijn, steken wij bij DKO graag een handje toe. Drie volwaardige maaltijden per dag, voor een groep – bubbel of niet – én op locatie, het is geen kleine uitdaging.

Wij doen een voorstel: het koken en bereiden laten we over aan de leiders, kookouders of leden zelf, maar DKO kan en wil absoluut een logistieke meerwaarde zijn. We beschikken niet alleen over een schitterende catalogus vol vlees, heerlijke gerechten en bereidingen, we brengen – eventueel ook tijdens het kamp – jullie bestelling gratis ter plaatse, met eigen gekoeld transport.

En we geven jullie met plezier 6% korting! DKO wil als familiebedrijf de jeugdbewegingen een hart onder de riem steken.

  • Een breed aanbod beleg, bereidingen, vlees, maaltijden voor iedereen
  • Gratis op de kampplaats afgeleverd
  • Met ons eigen koeltransport
  • En een korting van 6%

 

Hoe werkt het?

  1. Ga naar dekeyzer-ossaer.be en klik op ‘Bestel online’.
  2. Vul het formulier volledig in.
  3. Stuur een mailtje met jouw klantengegevens naar order@dekeyzer-ossaer.be.
  4. Wij activeren jouw korting van 6% en sturen je een mailtje ter bevestiging.
  5. Bij het plaatsen van een bestelling wordt de korting automatisch verrekend!

 

Jullie kiezen wat je tijdens het jeugdbewegingskamp op tafel zet, DKO doet de rest.