Dagvers broodbeleg verpakt per portie

Dekeyzer-Ossaer innoveert onafgebroken. Onze portieverpakkingen voor fijne vleeswaren en broodbeleg zijn één recent voorbeeld en we vestigen er bij het begin van een nieuw jaar graag nog eens de aandacht op. 

Onze portieverpakkingen met dagvers broodbeleg leveren een pak voordelen op en bieden op die manier een antwoord op een aantal hedendaagse uitdagingen. 

Recycleerbare folie

Belangrijk om weten is dat daarbij niet alleen naar de inhoud maar ook naar de verpakking wordt gekeken. De nieuwe portieverpakking bestaat uit 100% recycleerbaar mono-plastic en mag dus gewoon in de blauwe PMD-zak. We werken zeer compact waardoor elke portieverpakking aangepast is aan het formaat van het beleg. Zo reduceren we het verpakkingsgewicht met maar liefst 55% en daar zijn we best trots op.

Porties op maat, altijd een goed idee.

De portieverpakkingen van Dekeyzer-Ossaer omvatten ondertussen een ruim assortiment. Ze zijn handig in gebruik, uiterst hygiënisch, 100% HACCP-veilig en vlot te openen. Elke portie bevat 35 gram broodbeleg. Ideaal voor op de boterham. Half opgebruikte porties – en de daarmee gepaard gaande verspilling – behoren meteen tot het verleden. 

Ontdek het uitbreidende aanbod in onze folder en ervaar vooral zelf de voordelen van portieverpakkingen. 

Kant en klare porties: comfortabel lekker

  • Perfect aanpasbaar
  • Minder verspilling
  • Lekker makkelijk
  • Handige, snelle verpakking
  • 100% hygiënisch en veilig
  • NU OOK VEGGIE!

___

Bekijk hier de folder