Liefde gaat door de maag …

… en bij Dekeyzer-Ossaer weten we dat maar al te goed. Vandaar dat we tijd en moeite investeren in onze Valentijnsfolder, die we opnieuw van vorm en inhoud hebben voorzien. 

U vindt er een handig overzicht van alle typische Valentijnsuggesties en voldoende inspiratie om van 14 februari een extra feestelijk moment te maken. Vlees, vis of een opvallend toepasselijke bereiding, zorg dat Valentijn niet onopgemerkt voorbijgaat! 

Dat de liefde bij mannen en vrouwen door de maag gaat, betekent eigenlijk dat er voor die man of vrouw gezorgd wordt. We linken die zorg aan een maaltijd, omdat je daarmee niet enkel de basisbehoefte aan eten vervult maar iemand ook een blij en geliefd gevoel geeft. 

Dekeyzer-Ossaer zorgt voor u. Ontzorgt u. 

Bekijk de Valentijnfolder van Dekeyzer-Ossaer en laat u inspireren.