Drie tips voor zorgeloze zomermaanden

Wie vakantie in het verschiet heeft: dit is het moment om te genieten van welverdiende rust en gezellig samen tafelen. Laat die heerlijke barbecue smaken. Loopt het werk toch door, dan hebben we een aantal tips om de zomermaanden vlot door te komen.

Mooi weer is barbecueweer

Onze BBQ-folder biedt u een volledig overzicht van alles wat het BBQ-seizoen zo lekker en aangenaam maakt. In onze zomerfolder vestigen we extra aandacht op ons veelzijdig assortiment brochettes. Varken, kip, gourmet of rund, er is voor elk wat wils.

Côte à l’os van Belgisch witblauw of rib-eye uit Ierland, het betere stuk mag evenmin ontbreken.

Met worst, ribben, barbecuegebraad, een gemarineerd stukje biefstuk of een bord gesneden carpaccio kom je een heel eind. Maak met ons gevarieerde assortiment van elke barbecue een feestmaal waarvan iedereen geniet.

Vergeet de hamburger niet

Omdat alleen het beste goed genoeg is, zetten we graag de Angus Beefburger in de kijker. Toprunderen, met graan gevoederd, leveren vlees van uitstekende smaak en kwaliteit op. Hamburgers zijn er zowel voor een snelle snack als voor de gastronomische fijnproever en in zowat elk denkbaar formaat, en deze steekt er nog eens bovenuit.

Plan tijdig om de vakantiedagen heen

Bij Dekeyzer-Ossaer blijven we naar goede gewoonte op post en ook tijdens de zomermaanden staan we ter beschikking van onze klanten. Aarzel niet om ons te contacteren in juli en augustus, maar hou rekening met een aantal verplichte feest- en vakantiedagen!

Op de Nationale Feestdag is Dekeyzer-Ossaer gesloten. Woensdag 20 en vrijdag 22 juli leveren we wel. Bestellingen die ons op woensdag na 11 uur bereiken, of die op donderdag 21 juli geplaatst worden, zullen ten vroegste op maandag 25 juli geleverd kunnen worden.

Ter gelegenheid van O.L.V. Hemelvaart is Dekeyzer-Ossaer gesloten op maandag 15 augustus. We leveren op vrijdag 12 augustus alle bestellingen die we in ons bezit hebben vóór 11 uur op donderdag 11 augustus. Vanaf dinsdag 16 augustus pikken we de draad weer op met de bestellingen die ons vóór 11 uur op vrijdag bereikten.