Gezond en lekker terug naar school

Op 1 september trekken meer dan een miljoen kinderen en jongeren opnieuw naar school. Lichaam en geest schakelen een versnelling hoger, en dat vraagt om voldoende gezonde en lekkere energie!

Bij Dekeyzer-Ossaer weten we dat. Voor onze versnijdingen en bereidingen gebruiken we enkel het beste vlees. We voorzien dagelijks professionele grootkeukens van uitstekende, verse ingrediënten en helpen op die manier het energieniveau van heel wat leerlingen en leerkrachten op peil te houden. Anderen doen ondertussen via Beenhouwerij.com beroep op onze portieverpakkingen gesneden charcuterie om hun brooddoos te vullen.

Voordelen portieverpakking

Die portieverpakking levert dan ook heel wat voordelen op: perfect aanpasbaar aan de wensen van grote of kleine eters, minder verspilling en makkelijk in gebruik. Bovendien worden alle porties verpakt in een nieuwe folie die extra makkelijk opent, vanzelfsprekend 100 % HACCP-voedselveilig is én bovendien heel hygiënisch. De nieuwe portieverpakking bestaat uit 100 % recycleerbaar mono-plastic en mag dus gewoon in de blauwe PMD-zak. Met 35 gram gesneden charcuterie beleg je één perfecte boterham.

Dekeyzer-Ossaer start het schooljaar met dezelfde ambities die we vaker ook aan de dag leggen: kwaliteitsvolle bereidingen en uitstekende service leveren aan een correcte prijs. Zo hopen wij onze bijdrage te leveren aan een succesvol en leerrijk schooljaar! Leren en lesgeven vergen energie en gezonde, evenwichtige voeding blijft de belangrijkste bron daarvan.