WK Voetbal-folder voor een duivels leuk tornooi

Of er nu een heus fandorp bij komt kijken of niet, feit blijft dat het WK Voetbal in november en december een aparte belevenis wordt. En dat biedt meteen ook kansen.

Het WK Voetbal in Qatar begint op zondag 20 november 2022 om 17.00 uur Belgische tijd. De finale wordt gespeeld op zondag 18 december 2022, om 16.00 uur. Tussen de opening en het slot zitten 64 partijen tussen 32 landen. Het leeuwendeel van die wedstrijden vindt plaats in de poulefase, aan een hoog en strak tempo.

De eerste 48 wedstrijden worden afgetrapt op tijdstippen die perfect binnen ‘onze’ dag liggen (11.00, 14.00, 17.00 en 20.00 uur). Dat biedt mogelijkheden om het aangename aan het lekkere te koppelen. We helpen graag een handje en selecteerden veertien absolute toppers die tijdens het WK stuk voor stuk kunnen scoren. Je ontdekt ze in onze speciale WK-folder.

De Rode Duivels moeten op 23 november aan de bak tegen Canada. Marokko en Kroatië zijn de twee volgende tegenstanders, op zondag 27 november en op donderdag 1 december.

Maak er een gezellig beleving van. Toon de wedstrijd – bepaalde lokale besturen kennen er subsidies voor toe – en geniet er samen van. Sportief en extra-sportief.

Laat onze duivels lekkere WK-selectie een bron van inspiratie zijn!