Drie tips om van de eindejaarsperiode een succes te maken!

Tussen kerst en nieuw zit een eigenaardig weekje. Vakantie, feest en gezellige momenten wisselen elkaar af maar in veel sectoren wordt ook gewoon gewerkt. En eten moet iedereen. Met onderstaande tips wordt de (vakantie)week tussen 25 december 2022 en 1 januari 2023 een succes.

1.    Bekijk de kalender goed en kijk vooruit

Kerstmis en Nieuwjaar vallen op vaste dagen maar die dagen staan niet vast. Dit keer vallen ze op een zondag, wat meteen betekent dat maandag 2 januari 2023 een officiële vakantiedag is, net als  Tweede Kerstdag (maandag 26 december) een week eerder. Dat ‘weekje tussen kerst en nieuw’ wordt zo al snel een tiendaagse die helemaal in de soep kan draaien.

Hou rekening met de beperkte bezettingen en voorkom onaangename verrassingen. Op onze website vermelden wij duidelijk wanneer wij werken en leveren, en ons online bestelplatform helpt u het overzicht bewaren.

2.    Feestelijk hoeft niet moeilijk te zijn

Of het nu horecagasten zijn, patiënten, cliënten of werkende collega’s, Kerstmis en Nieuwjaar zijn en blijven twee speciale dagen. Net als de week ertussen. Zeker aan tafel kan het geen kwaad om dat extra te benadrukken.

Serveer een feestelijke maaltijd, pak uit en maak er iets meer van dan ‘gewoon’. Het zal u in dank afgenomen worden en in onze eindejaarsfolder staan voldoende mogelijkheden die inspiratie bieden.

3.    Hou de opties overzichtelijk

Hou het voor uzelf overzichtelijk. Werk in de week tussen Kerstmis en Nieuwjaar met een vast menu of hou de keuzemogelijkheden binnen de perken. ‘Meer keuze’ is zeker geen synoniem met ‘lekkerder’, integendeel. Een aantal opties volstaan vaak, houden de keuzestress binnen de perken en geven u meteen de tijd om met extra zorg en vakmanschap uit te pakken.

Maak het leuk. Vergeet ondertussen het wildseizoen niet en geniet zelf op tijd en stond van de feestdagen.

We wensen u een Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar!