Dekeyzer-Ossaer krijgt (graag) bezoek!

Rondleiding Vlaams-Brabantse Grootkeukenkoks Dekeyzer-Ossaer

Wie op een zonnige dag in mei een 13-koppige groep op de parking van Dekeyzer-Ossaer zag arriveren, kon zich afvragen wat de bezoekers naar Koekelare bracht. Was het een inspectieteam? Een politieke delegatie? Een groep verdwaalde toeristen op weg naar Brugge?

Geen van bovenstaande! Bij Dekeyzer-Ossaer kregen we bezoek van de gezelligste soort: een afvaardiging van de Vlaams-Brabantse Grootkeukenkoks vereerde ons met een bedrijfsbezoek.

Op het programma in de voormiddag: een voorstelling van het bedrijf en een exclusieve blik achter de schermen onder de kundige leiding van Johan, Stijn en Kurt Dekeyzer. De bezoekers kregen eveneens een woordje uitleg over de uitbreiding van het bedrijf en de nieuwbouw die nu dag na dag meer vorm krijgt.

In Salons De Vrede wachtte ons een lekkere lunch en konden we volop ervaringen uitwisselen. Hoeft het gezegd dat deze groep aan gespreksstof geen tekort had? In de namiddag trokken we met de groep tenslotte naar de paardenmelkerij in Koekelare. Een ludiek én leerzaam intermezzo alvorens onze bezoekers opnieuw richting Vlaams-Brabant vertrokken.

Voor herhaling vatbaar

Stijn Dekeyzer, kwaliteitsmanager bij Dekeyzer-Ossaer, blikt alvast enthousiast terug op het bezoek: “Bedrijfsbezoeken zijn niet alleen leuk om te doen, maar het persoonlijk contact met de professionals die met onze producten aan de slag gaan vormt voor ons de echte meerwaarde. En we zijn natuurlijk trots om ons bedrijf te tonen!”

Koksmuts VDGK

 

En de bezoekers? Waren die ook zo te spreken over het bezoek? Stéphane Willox, ondervoorzitter van de VBGK en kok bij Huize Zonnesteen in Zemst was in elk geval zéér te spreken over het bezoek.

Als blijk van appreciatie, mochten wij alvast een ludieke koksmuts ontvangen.
Bedankt, Stéphane en co en graag tot een volgende keer!

Bent u ook nieuwsgierig geworden? Kriebelt het om ook een kijkje achter de schermen te nemen met uw medewerkers? Contacteer ons en wij nemen jullie mee op een exclusieve tour.

DEKEYZER-OSSAER NV
Barnestraat 1
8680 KOEKELARE

051/59.10.59
www.dekeyezer-ossaer.be/contact
info@dekeyzer-ossaer.be