Exclusief: Dekeyzer-Ossaer opent de deuren!

Op zaterdag 25 februari stelden we met trots de deuren open van onze gloednieuwe faciliteiten voor een uitgebreide rondleiding aan het publiek. De voorbije maanden werd er bijzonder hard gewerkt om de nieuwbouw af te krijgen en begin dit jaar namen we onze nieuwe gebouwen voor het eerst in gebruik. We popelden dan ook om onze deuren open te stellen en heel wat sympathisanten kwamen maar wat graag langs voor een exclusieve rondleiding.

Meer dan 400 nieuwsgierigen kwamen een exclusief kijkje achter de schermen nemen in onze nieuwbouw. Ze volgden daarbij de flow van het vlees: van het vlees dat binnenkomt, tot het malen, kruiden en verdelen in porties, alles kwam aan bod. Ook voor het personeel was het een bijzonder fijn evenement: zij konden eindelijk eens aan vrienden en familie tonen hoe het er bij hen op de werkvloer aan toe gaat. Met veel enthousiasme demonstreerden ze de verschillende machines.

En er waren ook heel wat prominenten naar Koekelare afgezakt voor de gelegenheid. Er waren speeches van minister Hilde Crevits, Axel Ronse, Karel Van Eetvelt en tot slot ook van de burgemeester van Koekelare. UNIZO was ook met een grote delegatie aanwezig. Receptie en walking dinner (met dank aan onze trouwe klant Van Wonterghem catering!) volgden. En Dekeyzer-Ossaer zou Dekeyzer-Ossaer niet zijn mocht er niet ook nog een stevig feestje volgen!

De reacties? Die waren onverdeeld positief. Velen verbaasden zich over de hoogtechnologische apparatuur, over hoe netjes alles er bij lag en over hoe professioneel het personeel toelichting gaf bij alle machines. Een geslaagd event, als je het ons vraagt!

Ook even een kijkje nemen? Bekijk dan zeker even de reportage van Focus WTV!

 

DEKEYZER-OSSAER NV
Barnestraat 1
8680 KOEKELARE

051/59.10.59
www.dekeyzer-ossaer.be/contact
info@dekeyzer-ossaer.be