Beste wensen voor 2017! En, wat zijn de goede voornemens?

De familie Dekeyzer-Ossaer alsook al onze medewerkers wensen jullie van harte een gezond, succesvol en smakelijk 2017 toe!

Het begin van een nieuw jaar gaat traditioneel gepaard met het maken van een hele reeks goede voornemens. We willen gezonder eten, meer bewegen, meer tijd maken voor ons gezin. Misschien wil je wel een nieuwe hobby beginnen, een taal leren… Vaak vliegen de goede voornemens echter de deur uit van zodra het nieuwe ervan af is. Tegen februari kan je je amper herinneren wat ze nu ook alweer waren. Daarom geven we graag een paar tips mee, zodat je je makkelijker aan je goede voornemens kan houden en resultaten kan boeken!

1. Kies één of twee goede voornemens en hou je eraan

Uit een studie van de Universiteit van Stanford blijkt dat mensen minder wilskracht hebben als ze zich op meerdere doelen tegelijk moeten focussen. Stel dus je prioriteiten scherp en kies voor die doelen die er écht toe doen. ‘Gezond en afgewisseld eten’ is wellicht één van de belangrijkste voornemens die er zijn want gezondheid is nu eenmaal de basis van alles! Inspiratie nodig? Het assortiment van Dekeyzer-Ossaer bevat in elk geval voldoende variatie aan gezonde producten!

2. Ga er samen voor

Je grenzen verleggen doe je best niet alleen. Wil je komaf maken van ongezonde gewoontes, probeer dan zoveel mogelijk mensen uit je omgeving te motiveren om mee te doen. Je gezin, je school, je collega’s, je vrienden,… Een eerste belangrijke stap is erover te spreken en anderen bij je plan te betrekken. Je hebt aanmoediging, controle en motivatie nodig, en die vind je gegarandeerd bij elkaar.

3. Maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk

De kans op slagen wordt groter als je je voornemen omzet in concrete, kleine stapjes. Spiegel jezelf geen onhaalbare doelen voor, maar ga voor een realistisch en concreet actieplan. Als je voor gezonde voeding hele dagen in de keuken moet vertoeven tussen potten en pannen, maak je het jezelf moeilijk om het op lange termijn vol te houden. Maak je gebruik van convenience producten, dan tover je in geen tijd gezonde én lekkere maaltijden op tafel. Voor jouw gemak garen we ‘vlugklare’ maaltijdcomponenten met een ambachtelijk karakter. Je bespaart tijd en geld én het wordt een pak makkelijker om je goede voornemens waar te maken.

De goede voornemens van Dekeyzer-Ossaer

Onze goede voornemens voor 2017? Blijven verdergaan op het élan van 2016! Concreet: onze klanten kwaliteitsvolle producten bieden, een uitmuntende service leveren en de scherpste prijzen aanhouden. Daarvoor willen we onszelf en ons bedrijf ook blijven heruitvinden: innovatie staat centraal in alles wat we doen. Nieuwe processen, nieuwe infrastructuur, nieuwe producten: hou ons in de gaten via onze blog!

 

Proost! Op een nieuw jaar! En… succes met de voornemens!

DEKEYZER-OSSAER NV
Barnestraat 1
8680 KOEKELARE

051/59.10.59
www.dekeyzer-ossaer.be/contact
info@dekeyzer-ossaer.be