Verder gelegen? Ook dan leveren wij just in time

De klant op het gewenste moment beleveren, die belofte maakt Dekeyzer-Ossaer elke dag weer waar. Zelfs als de klant wat verder gelegen is of wanneer het gaat om kleinere nabestellingen. Glenn D’Haemers van ’t Vijverhof in Erpe-Mere plukt de vruchten van die doorgedreven flexibiliteit.

Samen met zijn team runt Glenn D’Haemers restaurant-bistro ’t Vijverhof in Erpe-Mere. Vis en vlees, salades en snacks, zoetigheden en milkshakes sieren de menukaart.

Vlees bestelt Glenn bij Dekeyzer-Ossaer in Koekelare, soms wel verschillende keren per week. Zijn verse voorraad vlees krijgt hij netjes afgeleverd wanneer hij dat wil. De afstand verandert daar niets aan.

Levering à la carte

“Elke maandagnamiddag vind je mij in de koelkamer van ’t Vijverhof voor mijn wekelijkse stockopname. Mijn vleesbestelling voer ik meteen in via de webshop van Dekeyzer-Ossaer. Dat online bestelplatform maakt me het leven wel makkelijk. Wat ik op maandagnamiddag bestel, levert Dekeyzer-Ossaer op donderdagvoormiddag, dat hebben we zo afgesproken. Die eerste bestelling van de week is de grootste, maar afhankelijk van de drukte geef ik vaak nog een of twee nabestellingen door. Die worden dan heel stipt de volgende dag geleverd, behalve op maandag.”

Maximale flexibiliteit

De chauffeur van Dekeyzer-Ossaer zet de bestelling netjes af in de koelkamer van ‘t Vijverhof. “Elke doos bevat tien stuks vlees in vacuüm verpakking. Hoe groot die individuele porties zijn, kan ik zelf bepalen. Steaks bestel ik altijd met een gewicht van 250 gram per stuk maar er is keuze genoeg, voor elk wat wils. In ’t Vijverhof zijn vooral de steaks en de filets purs populair, al kan dat wel eens variëren.”

Vijverhof gerecht

Kwaliteitsbewaking tijdens transport

Alle koelwagens van Dekeyzer-Ossaer zijn trouwens uitgerust met een dubbel monitoringsysteem. Sensoren in beide vakken, zowel diepvries op -18°C als koeling op 2°C, bewaken continu de temperaturen tijdens het volledige traject van het bedrijf in Koekelare tot aan de deur van de klant. Mocht de temperatuur de vooropgestelde norm overschrijden, dan krijgt een kwaliteitsmedewerker van het vleesbedrijf onmiddellijk een signaal door. Glenn is er wel blij mee. “Bij Dekeyzer-Ossaer kan ik eenvoudig bestellingen doorgeven, zij zorgen voor stipte leveringen en kwaliteit. Die zekerheid is me veel waard.”