• Wij zijn open 08:00 - 16:00 (Ma-Vr)      051 59 10 59
Eén van de Belgische bedrijven die een pioniersrol vervullen in de industrie van morgen
Dekeyzer-Ossaer consiste à offrir à nos clients des produits à base de viande de qualité, de sorte que leur consommateur puisse déguster un délicieux repas.

Dekeyzer-Ossaer consiste à offrir à nos clients des produits à base de viande de qualité, de sorte que leur consommateur puisse déguster un délicieux repas.

  • Bestel online
    • NL
    • FR
  • Assortiment
  • Over ons
    • Wie zijn we
    • Onze troeven
    • Factory of the Future 4.0
      • Networked Factory
      • Eco production
      • Smart production system
      • Human Centered Production
      • Digital Factory
      • End-to-end Engineering
      • World Class Manufactoring Technologies
  • Onze klanten
    • Horeca – Snacking
    • Grootkeuken
    • Industrie – Retail
  • Blog
  • Jobs
  • Contact
  • Promoties
  • Particulieren
Bestel online

De voordelen van een flexi-job bij Dekeyzer-Ossaer.

augustus 20, 2018 by DKO

In het barbecueseizoen draaien de machines op volle toeren bij Dekeyzer-Ossaer. Om snel te kunnen inspelen op de veranderende vraag, doet het bedrijf graag een beroep op flexibele werkkrachten. We ontmoeten Wolfgang Steen die er drie maanden geleden aan de slag ging als flexi-jobber.

(meer…)

Posted in NieuwsTagged Flexi-job, jobs Koekelare
Op bezoek in de keuken van een psychiatrisch ziekenhuis

Op bezoek in de keuken van een psychiatrisch ziekenhuis

juni 18, 2018 by DKO

Jean-Luc Palermo is chef-kok in de keuken van psychiatrisch ziekenhuis Frères Alexiens Henri-Chapelle. Met zijn jarenlange ervaring staat hij aan het hoofd van een team dat elke dag in de weer is om lekkere maaltijden met een gepersonaliseerde toets klaar te maken.

(meer…)

Posted in In de keuken van..., Op de klantenvloerTagged allergenen voeding, kwaliteit, voeding ziekenhuis, ziekenhuis Frères-Alexiens
Visie op de vleesketen van morgen - Dekeyzer-Ossaer

Visie op de vleesketen van morgen

mei 28, 2018 by DKO

Tijdens de derde editie van Pig Rentability Day, het evenement voor de varkenshouder in Vlaanderen, gaf Johan Dekeyzer zijn visie op de vleesketen van morgen. Duurzame oplossingen via nieuwe technologie kwamen ruim aan bod tijdens het symposium.

(meer…)

Posted in ActualiteitTagged Johan Dekeyzer, Pig Rentability Days, Presentatie, Vleesketen van Morgen
Kwaliteitscontroles bij Dekeyzer-Ossaer

Kwaliteit als rode draad bij Dekeyzer-Ossaer

april 23, 2018 by DKO

Op de werkvloer van Dekeyzer-Ossaer staat dagelijks een team klaar om de kwaliteit te garanderen. In het gesprek met kwaliteitsverantwoordelijke Severine Verstraete blijkt al gauw dat de functie veel meer omvat dan wat men op het eerste zicht zou vermoeden.

(meer…)

Posted in Achter de schermenTagged HACCP, kwaliteitscontrole vlees, voedselcontrole
Lamsvlees blijft een topper in de Vlaamse horecakeuken.

Lamsvlees blijft een topper in de Vlaamse horecakeuken.

april 12, 2018 by DKO

Wanneer de lente om de hoek komt kijken, staat er traditioneel lamsvlees op het menu. Het winterse lamsstoofpotje ruimt plaats voor de lekkere lamskroon met frisse lentegroentjes en aardappelen.

(meer…)

Posted in SmaakmakersTagged lamsstoofpotje, lamsvlees, versnijdingen

Berichtnavigatie

Oudere berichten
Nieuwere berichten

Recente berichten

  • Interne opleiding door ons kwaliteitsteam
  • WE MAKE YOUR DAY
  • Terugblik op TRANSFORMers 7 cybersecurity4FOOD
  • Vleesverwerker Dekeyzer-Ossaer focust op de zes G’s
  • Pleidooi voor economische duurzaamheid en ketendenken

Archieven

  • april 2024
  • maart 2024
  • februari 2024
  • december 2022
  • november 2022
  • oktober 2022
  • augustus 2022
  • juli 2022
  • juni 2022
  • mei 2022
  • april 2022
  • maart 2022
  • februari 2022
  • januari 2022
  • juli 2021
  • mei 2021
  • april 2021
  • augustus 2020
  • juli 2020
  • juni 2020
  • mei 2020
  • april 2020
  • maart 2020
  • februari 2020
  • januari 2020
  • november 2019
  • oktober 2019
  • september 2019
  • juli 2019
  • juni 2019
  • april 2019
  • maart 2019
  • februari 2019
  • januari 2019
  • november 2018
  • september 2018
  • augustus 2018
  • juni 2018
  • mei 2018
  • april 2018
  • maart 2018
  • februari 2018
  • januari 2018
  • december 2017
  • november 2017
  • juli 2017
  • juni 2017
  • mei 2017
  • april 2017
  • maart 2017
  • februari 2017
  • januari 2017
  • december 2016
  • november 2016
  • oktober 2016
  • september 2016
  • augustus 2016
  • juli 2016
  • juni 2016
  • april 2016

Categorieën

  • Achter de schermen
  • Actualiteit
  • Dienstverlening
  • homepage slider NL
  • In de keuken van…
  • Nieuws
  • Op de klantenvloer
  • Smaakmakers
  • Uncategorized
  • Wist je dat…
  • Fresh food quality
  • 40 ans
  • certificaat-vinc
  • certificaat-vinc
Innovatie – NL
  • Innovatie
  • Factory of the Future 4.0
  • Networked Factory
  • Eco production
  • Human Centered Production
  • Digital Factory
  • End-to-end Engineering
  • World Class Manufactoring Technologies
  • Smart production system
FOOTER NL
  • Informatie
  • Assortiment
  • Troeven
  • Horeca & snacking
  • Grootkeuken & catering
  • Industrie & retail
  • Blog
  • Jobs
  • Over ons
  • Contact
  • Dekeyzer-Ossaer in video
  • Producten
  • Vlees
  • Verse bereidingen
  • Gevogelte & wild
  • Convenience
  • Vleeswaren
  • Groenten & fruit
  • Vis
  • Diverse food
  • Doorblader brochure
  • Mijn account
  • Mijn account
  • Mijn lijsten
  • Statistiek
  • Mijn gegevens
  • Feedback
Privacy disclaimer | Cookiebeleid

©2025 Dekeyzer-Ossaer N.V. - B2B-commerce by ecommerceconsultants.be