Vandaag is blauw… de kleur van uw kratten

Kleurrijk nieuws! Dekeyzer-Ossaer stapt over naar blauwe kratten: een unieke zet, want alle vleesbedrijven hanteren rode kratten. Maar de blauwe bieden een pak voordelen, van hygiëne tot plaatsbesparing.

Blauw = proper 

De oude, rode kratten werden altijd gemerkt met onze naam. Dat was onze garantie voor een dagelijkse reiniging & ontsmetting, zonder vieze etiketresten. Toch zorgden de kratten voor verwarring, omdat de hele sector rode exemplaren gebruikt. Dat is nu verleden tijd: de blauwe kleur maakt het verschil. Rode zwerfbakken zijn voortaan uit den boze.

100% gebruiksgemak

Onze nieuwe kratten zijn nestbaar: ze schuiven makkelijk in elkaar, zodat ze leeg amper de helft ruimte innemen. Aan de ene kant zijn ze donkerblauw, aan de andere kant lichtblauw. Zo ziet u welke kant op elkaar stapelt en welke in elkaar schuift. De bakken zijn ook 100% geperforeerd, voor een maximale doorkoeling, droging en verluchting. Meer hygiëne? Dankzij een gloednieuwe grondstof zijn ze vrij van kiemsporen en vuil. Een must voor rauw vlees.

DekeyzerOssaer Krat 019

Voluit vanaf 1 mei 

Om het met Borsato te zeggen, vandaag is blauw… de kleur van uw kratten. Even praktisch: tot 1 mei geldt er een overgangsperiode met de rode kratten, nadien gebeurt elke levering in het blauw.  Tot 1 juli worden de rode kratten ook langzaam ingezameld, bijvoorbeeld tijdens leveringen. U hebt dus nog ruimschoots de tijd. En de € 10 waarborg? Die blijft dezelfde. Veel schuif- en stapelplezier!

DekeyzerOssaer Krat 027